Filippa Rådin

Värkande bröst och Oaxen

I måndags vart det äntligen dags för Årets Mama-gala. En kväll med powerbrudar där den gemensamma nämnaren är att alla är mammor. Ja alla utom en den här kvällen. Men hur underbart är det inte att Cissi Forss är gravid och får gå snabbkursen där alla sanningar om att vara mamma kommer fram. Egentligen är det hemskt att skriva det, men det ÄR stor skillnad att gå på restaurang när det bara är massor av grymma brudar. Det är ett lugn, en trygg känsla, mycket värme, många inspirerande samta, och massor av härliga skratt.
Titiyo uppträdde och fick håret att resa sig på armarna. Alltså vilken ”mama”l! Tänk om jag kunde leverera samma powerkänsla till er som jag fylldes med i måndags! Vi lyfte taket på Oaxen med en härlig stämning tillsammans med massor av tuffa och grymma badass mamas.

En sån här kväll är det helt ok att prata om värkande amningsbröst, pysventiler och allt annat som man kanske inte visste tidigare. Sjukt befriande och helt ofilterat. Som vanligt efter den här kvällen går man i säng fulla av styrka och energi.

Blir också så röd över tidningen Mama och Årets mama – gala alltid har middagen till förmån för Unicef och deras fantastiska arbete för kvinnor och barn i världen, och som gammal Unicef-vän vill jag passa på att påminna er om att bli världsförälder klicka HÄR om ni inte redan är det.

Tack tidningen Mama en oförglömlig kväll❤️!

Puss ❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Wow vilka bilder – sååå fina. Gud va vackra ni är du och Anja- de strålar om er bägge. Ni är fantastiska förebilder för.många. Kram 😍😍