Filippa Rådin

Vad hade vi på oss del 1?

Veckan som gick var en riktig gala vecka och det är många av er som önskat att jag ska skriva mer om kläderna som vi burit. Först ut i måndags var Årets mama gala som ägde rum på Resturang Oaxen ute på Djurgården. Inlägget om hela kvällen kan ni läsa om HÄR

Anja bar guldblusen från vår kollektion och till det hade hon svarta byxor från FilippaK, Enkelt, stilrent och festligt! Tycker verkligen att hon är så sjukt fin i blusen som du hittar HÄR
Jag bar vår magiskas sjöjungrfrukjol i med paljetter från vår kollektion, som du hittar HÄR , skinnskjorta från Massimo Dutti och i midjan hade jag mitt älskade gamla skinnskärp från Marlene Birger. Alltså inser att kombinationen skinn och palejetter är oslagbar, så snyggt ihop!

Hår och make up stod som vanligt Fanny Lagerwall, @facebyf  för, Den här gången var extra rolig då hon sminkade oss med sitt alldeles nylanserade smink, Facebyfxlumene som hon gjort tillsammans med Lumene, Hennes grymma smink-kit hittar ni HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Vet att flera frågade efter den blå klänningen som Anja hade på sig i ett tidigare inlägg, vet inte om du kanske redan skrivit var den kommer ifrån.