Filippa Rådin

Spegel spegel

WOW!! Det är inte ofta man får vara med om en sådan här helg som vi har bakom oss! Ifjol var det bara en dag här uppe i Umeå , endast en dag då isen låg blank och det gick att åka skridskor. Förra året köpte Anja och jag långfärdsskridskor och snöpligt nog blev det bara en dag som vi kunde åka. Men i år är det annorlunda, efter många kyliga dagar så har isarna blivit helt otroliga. Och efter att Anja skannat nätet på bilder för att se var det var bra så blev det att vi åkte till en lite sjö som heter Bäcksjön tillsammans med Anjas kusin med barn. Elvis och hans tremening Noel är jämngamla och bra kompisar så det blev verkligen superlyckat att de kunde få några timmar på isen tillsammans. Elvis har inte varit sugen på skridskor tidigare i år men efter den här helgen så har han vänt och nu finns det i stället inget annat han vill göra hellre än att åka just skridskor. Helt självklart när man kan åka på spegelblanka isar där man ser botten.

Kram❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Härligt. Kan du skriva en guide vad man ska tänka på när man ska ge sig ut på isen? Typ hur man vet när de är säkra och om man ska hålla sig nära kanten eller ej mm?