Filippa Rådin

Hopp och skoj

Mycket som händer här hemma den här veckan. Det är bara att hålla i hatten och åka med. Jag har en deadline som jag lyckligtvis blev klar igår med som egentligen skulle vara inne på fredag. Tur jag han bli klar för annars vet jag inte om dygnet räckt till.

Den här veckan är det massor av sjukhus besök för barnen. Är det inte ögonkontroll så tandläkare och massa annat. Vi jagar även mitt i allt en resa till Uruguay för att hälsa på min farmor och min släkt över julen. Vilket verkar vara en hopplös uppgift.

Nu är det också fullt ös med att spruta snö i backen och vi måste göra våra timmar för att Emmi ska få åka skidor och hjälpa klubben med att få snö. Så under den här veckan turas vi om med Patrik om timmar som snöjour. Det började inte bra för mig då pumphuset översvämmades med vatten och massa annat strul hände. Men jag lärde mig en hel del om att göra snö. Så behöver ni hjälp med snökanonen så är jag snart en expert på området !! Haha tänk vad saker man lär sig i livet!!

Igår efter Anja varit med Elvis på kampsport så fick vi ett ryck och åkte till hopp och skoj. Det är en mega hall med massor av luftslott och hinderbanor och allt möjligt . Vi hann knappt in och klä av oss så sprang 4 ungar som vilda höns inne i hallen. Så jäkla kul. Alla bara gav järnet. Älskar vissa stunder i livet!

Vi har en tonåring som bor här medans han gör praktik så det extra roligt att göra nått vi kanske inte gör varje dag.  Fatta vad trött Maximilian och Elvis var när vi kom hem kl 20 och skulle äta kvällsfika. Imorse var det svårt att få dom ur sängen men ibland får man ta lite trötthet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Haha känner igen det där men här uppe på Sandahöjd spolar vi is till skridskobana på fotbollsplanen och jag vet precis hur man får till en perfekt is😃men inte så kul när munstycket inte funkar och det bara blir en massa blöt sörja🤯men vad gör man inte för barnen!