Filippa Rådin

3:dje och sista

Äntligen!!! Idag är det tredje och sista släppet av vårt kollektions samarbete med Ellos. Det är en plåga när man jobbar med saker som man gillar och inte får berätta. Men från och med idag får vi visa upp vår fina sleep wear kollektion, och som jag längtat att få visa den för er!
Som ni vet är vi ju lite av en pyjamas familj så att designa en snygg kollektion till familjen var inget svårt 😄.  Med andra ord nu när vi har så fina lounge wear kläder kan vi med gått samvete gå hela helgen i pyjamas. Eller vad säger ni, är dom inte superfina?

I april åkte vi ner till Borås för att göra det sista på Sleep wear kollektionen innan färdigt plagg, känna och klämma på kvalitéerna och se hur modellerna såg ut när dom var uppsydda på riktigt. I det skedet var det inte slutprodukten i sin helhet som vi fick i vår hand utan plaggen var uppsydda i rätt tyg men i annat print. och så fick vi se tygprover vid sidan om i rätt tryck som kläderna skulle se ut när dom var helt färdiga. Känslan när man får ser något, så gott som färdigt,  som man skapat är obeskrivlig och sjukt häftig.

Se kollektionen i sin helhet HÄR

Kram ❤️F

    

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.