Filippa Rådin

Tävling av sleepwear plagg

Nu är det tävlingsdags för alla som älskar vår sleepwear!

Som sagt i dag är det fulla spjäll med lansering av vår sleepwear kollektion och i och med det kan jag även tävlar ut 5 set där du får önska din favorit, det du behöver göra är att som vanligt motivera och skicka in en kommentar i kommentarsfältet här nere varför just du ska vinna. Hela kollektionen hittar du här och tävlingen avslutas imorgon. kl 18.00.  Klicka här för att se hela kollektionen

Lycka till ❤️F!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie Molitor

  Jag vill vinna denna kollektion för att den är helt underbart vacker och ser sjukt mysig ut. När jag ser bilderna på er familj få jag hopp om framtiden för mig och min blivande fru och jag skulle älska att få gå omkring i dessa kläder tillsammans med henne 💛

 2. Elisabet

  Vilken underbar kollektion. Den ser sval ut vilket jag söker som är i den varma perioden i mitt liv. ☺️ Med Morgonrock Denise kan även jag få känna mig fin i mot mina linnen och trosor som jag går i på morgonen. Jag håller mina tummar att jag kan bli en lycklig vinnare. Stl M skulle passa bra.

 3. Lena

  Såååååå…..himla fin collektion. Älskar det blommiga, då får jag känna mig lite girly här i min härliga grabb familj.
  Så ett par blommiga sov shorts står på önskelistan.

 4. Johanna

  Å dottern Fanny 11 år skulle jag vilja vinna det fina setet eran tjej har med sovögon , hon skulle bli så glad . Allt är såååå fint

 5. Margita

  Härliga Filippa! Det är så roligt att få läsa lite om din historia och din familj. Lycka till med allt 👏🏻 Om jag vinner så blir det svårt att bestämma vad som är finast men den du har när du ligger på golvet med Anja. Den är såååå läcker. Fin och elegant. Jag gillar egentligen allt 😊 God Jul

 6. Linda westerholm

  Älskar att skrota runt i mys kläder hemma..Det första jag gör när jag kommer hem..
  Den blåa natt skjortan det helt underbar ut den skulle man leva i..☺🤗

 7. Linda

  Älskar att skrota runt i mys kläder hemma..Det första jag gör när jag kommer hem..
  Den blåa natt skjortan det helt underbar ut den skulle man leva i..☺🤗

 8. Yvonne

  Älska den rosa pyjamasen och vill gärna vinna den. Tänk så härligt att ta på den efter duschen, krypa ner i soffan under filten och se en bra film.

 9. Jonna

  Jag skulle vilja vinna pyjamasjacka Adelina med byxan Cleo till då jag är sjukskriven och mest går runt i sunkiga mjukiskläder här hemma, blir pinsamt när barnens kompisar hälsar på eller ringer på dörren…

 10. Elinor B

  Blev helt kär i alla plagg! skulle såå gärna vilja vinna en både mysig och snygg pyjamas då jag är på tok för dålig att unna mig själv något sånt.

 11. Veronica

  Jag önskar vinna morgonrock Denise den rosa. Jag fyller 27 år den 22 december och det hade varit underbart att få ge mig själv en present den dagen, i vanliga fall brukar den dagen spenderas med att köpa julklappar till andra. Hade varit roligt att få ge mig själv något.

 12. Sanna backman

  Åååå alla vill väl vinna ett sådant här plagg, dressad redan från start av dagen… mysigt, snyggt men ändå så enkelt! Bra gjort tjejer som tagit fram dessa! 🌸💪🏻

 13. Tina

  Vårt äldsta barnbarn, Greta, fyller 5 år
  den 30/12, ”Aldrig är det min tur att fylla år”…
  Pyjamasen Sleepy , st 110-116, ser så gosig ut:)

 14. Nina Granath

  Sovskjorta, pyjamasbyxor eller morgonrock
  hade suttit fint på denna kropp.
  Att få känna lite lyx och flärd,
  är en julklapp som är extra mycket värd.

 15. Josefine

  Drömklappen till min 3-åring som önskat sig en ny pyjamas i julklapp 🙏🤗❤️ Så gärna en i blå, den skulle göra succé här hemma. Kram!

 16. Marita

  Skulle gärna vinna den fina pyjamasen till barn i rosa till min dotter som älskar pyjamasar och speciellt denna som hon tyckte var SÅ fin när hon såg den på hemsidan.

 17. Malin

  När jag nu befinner mig i en av årets hetsigaste jobbtider så är det stundande jullovet mitt ljus i tunneln. En av mina målbilder är att jag får krypa upp i min favoritfåtölj men en stor kopp te, en lussebulle och en riktigt bra bok. Till målbilden adderar jag att jag är iklädd nattskjortan Daga och pyjamasbyxan Cleo, Håller tummarna för att min målbild blir komplett under jullovet! 🙂

 18. Mimmi

  Vilken fin kollektion!
  Min anledning är väll att nu såhär inför jul unnar man sig inte själv utan alla andra iom med julklappar och julbordsarrangemang m.m. Därför hade det suttit som en keps med en pyjamas från er, så man unnar sig själv! Det förtjänar man i all julstress!

 19. Mimmi

  Vilken fin kollektion!
  Min anledning är väll att nu såhär inför jul unnar man sig inte själv utan alla andra iom med julklappar m.m. Därför hade det suttit som en keps med en pyjamas från er, så man unnar sig själv! Det förtjänar man i all julstress!

 20. Lena

  Vilken lyxig kollektion 💅🏻✨🥂
  Så svårt att välja… men tror ändå valet får bli de fluffiga tofflorna 💕
  Att kliva ur en varm skön säng på morgonen & kliva ner på ett kallt golv…
  förstör känslan man hade nyss 💕
  Vill ha ett par fluffiga Amber slip-in nedanför min säng, att glida i, på väg mot morgonens första kopp kaffe ☕️

 21. Sandra G

  När jag ser bilderna på snö och kristallklar is uppe hos er och då förstår er kärlek till vintern så saknar jag nere i Skåne ihjäl mig efter vår och värme då det här nere blåser konstant och är mörkt, fuktigt och allmänt ruggigt. Att varje morgon när jag lämnar värmen i sängen och hör vinden vina runt husknutarna få ta på den underbara blommiga morgonrocken och drömma mig bort till våren och de första blommorna som kommer upp vore underbart ♥

 22. Ulrika

  Är en riktig pyjamas-tjej och sover alltid i pyamas för att sedan strosa runt i den hemma så långe det går. Hoppas hoppas på tur, speciellt när jag haft ett envist virus hela veckan. Kram

 23. Frida svensson

  Jag är föräldraledig med vår lilla gosegrabb, och två dagar är mellanstorasyster hemma med oss. Hon älskar att pyssla och mysa och klär inte på sig förrens till lunch när vi är hemma, och hon skulle älska rosa blommiga pyjamasen Liza, och jag skulle matcha i Adelene jackan och byxa.

 24. Ak

  Älskar myskläder o pyjamas. Har en önskan om att få gå i pyjamas hela julhelgen. Men har inte hittat någon fin. Sen dyker eran fina upp😊. Då skulle jag känna mig fin hela julen .

 25. Lisa

  Jag tycker det är så snyggt att mysa runt med ”snyggmysstil” så jag önskar bara hel enkel vinna kollektionen. 🙏❤

 26. Lea

  Vore störtskönt att gå hela julledigheten i Cleo pyjamasbyxor och nattskjorta Daga. Coolt, mysigt, stiligt och alldeles, alldeles underbart.

 27. Christine Joelsson

  Wow, som stjärnan i grantoppen- att njuta av julledighet och mysiga stunder med familjen i finaste Liza pyjamasen 🤩

 28. Synnöve

  Jag blev så nostalgisk när jag såg Anjas pyjamas. När jag var sju år sydde min granne en pyjamas till mig och jag kommer ihåg lyckan jag kände. Det är 65 år sedan så det skulle vara härligt med en fin pyjamas igen.

 29. Matilda

  Jag är hemma sjukskriven pga stress, och min mamma har ställt upp så mycket! Hon har kört mig till läkarbesök när jag inte kunnat på grund av mitt mående, pratat med mig i telefon i oräkneliga timmar när jag inte klarat av att vara själv med min ångest. Ekonomin är ju inte så fet när man är sjukskriven, så hjälp med en fin present för att visa hur mycket jag uppskattar min mamma hade jag blivit så glad för!

 30. Katarina

  Just tycker jag väldigt synd om mig själv, nerbäddad med feber och förkylning ( ja, stor självömkan här 😂). Tillsammans med två lika sjuka kids. Ser bedrövlig ut, så nattskjortan Daga hade verkligen piggat upp. Om inte så får den hamna på önskelistan till jul 😍

 31. Lina

  Vore fantastiskt att få vakna upp varje morgon och se Morgonrocken Denise hänga välkomnande bredvid sängen, vem vill inte vakna till något man blir glad av.

 32. Felicia

  Julen närmar sig med stormsteg och magen växer i väntan på vårt fjärde regnbågsmirakel. Huset är julpyntat och tre förväntansfulla barn ser fram emot nya syskonets nedkomst och den mysiga årstiden. Dock är tiden som nyförlöst inte alltid glamourös… därför kan pyjamas Liza kanske pigga upp mig och frun dessa kommande sömnlösa nätter. Att sitta i skön pyjamas i fåtöljen med det lilla livet i famnen och njuta av skenet från julgranen. Så mysigt!

 33. Johanna

  Åh jag önskar mig nya fräscha kläder att svassa runt i här hemma. Jag är för snål att unna mig så min man får stå ut med att se mig varje kväll hasa runt i för långa pyjamasbyxor med trasig ficka samt urblekt tjocktröja. Stackars honom!

 34. Margareta Andersson

  Pyjamas Liza, till mitt 9-åriga barnbarn. En riktig idrottstjej som älskar slalom mest. Anja är hennes stora idol och förebild.

 35. Paula Holmström

  Nattskjortan Daga att mysa i hela dagarna under julledigheten skulle vara en dröm. Sen den får följa med när dottern drar en till backar och islador i vårt Norrland.

 36. Madde

  Åååh, varje jul så köper jag en varsin pyjamas till hela familjen som ”tomten” lagt under granen på kvällen. En varsin pyjamas som vi myser i hela julledigheten. Än har jag inte hittat någon till mig och min dotter. Tills nu! Liza och/eller Daga hade varit perfekt så jag och min dotter kunnat matcha under ledigheten. 😍

 37. Mariette Sand Sääw

  Nattskjortan Daga så klart. Vore fint att ta med när vi ska hälsa på sonen i Åre.
  Kram kram Mariette Sand Sääw

 38. Maria

  Alltså morgonrocken Denise är ju bara to die for 💖💕
  Snyggt elegant mönster som trollar bort mina volanger 😉
  Och sen lite vackert rosa som jag bara älskar.
  Den vill gärna komma hem till mig lagom till jul 🙏🙏🙏

 39. Anja Lennartsson

  Såå snygga allihopa, svårt att välja bara en. Jag skulle vilja vinna morgonrock Denise. en del av mina barn börjar bli stora… de har kompisar och pojkvän som övernattar. självklart vill jag då inte vara den pinsamma mamman i fult nattlinne. Om jag skulle ha det vill jag dölja det med fin morgonrock som döljer…

 40. Maria

  Morgonrocken Denise skulle verkligen vara toppen! Det börjar vara hög tid att byta ut min trötta fleecemorgonrock och Denise skulle verkligen pigga upp trötta vintermornar.

 41. Camilla lindblom

  Vi har flyttat till vårt drömhus på landet men i ett gammalt med gamla fönster är det kallt. Iskallt 🙄❄️ Så på morgonen när jag ska göra iordning mig och min 2-åriga son Love hade det varit så skönt att kunna dra på sig en morgonrock. Så jag önskat mig i julklapp av tomten den underbara morgonrocken ❤️

 42. Linda Eriksson

  ”Eleganta och stilfulla nattkläder
  vilket mig mycket gläder för dessa kan alla bära i alla väder.
  En lite busig pyjamas perfektion ger mig mycket motivation att bära denna kollektion”
  ✨🌟✨

 43. Malin Skagerlind (igen)

  Det är svårt att läsa instruktioner då man är trött. 🙂 Missade att skriva: Nattskjortan skulle bli en favorit! Gärna i rosa <3

 44. Malin Skagerlind

  Jag ser fram mot en ledig vecka över jul efter en hård termin som lärare på universitetet. Så fort jag kommer hem byter jag om till ”mjukisar” och de är välanvända – inte så smickrande längre därav…

 45. Lollo

  Ha, sambon hade fått chocken av att se mig i nån form av stil på nattplaggen, just därför önskar jag mig din outfit på bilden längst ner. Shortsen, vita t-shirten och grymt snygga morgonrocken över. Håller tummarna!

 46. Kicki Johansson

  Längtar efter att få ta på mig en snygg & mysig dress efter jobbet. Bara strosa runt i hemma. Som dessutom är designade av två av mina inspirationskällor ❤

 47. Mariann Lövgren

  Så snyggt!
  Pyjamasjackan Adelina och pyjamsshortesen Elna skulle va så mysiga och snygga att sitta på bron på stugan och dricka mitt morgon-tv.

 48. Lovisa

  Må vara en halvdan motivering men här är den.
  Jag har alltså tänkt att investera i en ny mysdress de senaste åren men jag tar aldrig tummen ur och faktiskt GÖR det. Om jag vinner skulle jag slita den (Emina Pyjamasbyxan + vita tishan) med hälsan och aldrig sluta älska den. PUSS

 49. Lovisa

  Må vara en halvdan motivering men här är den.

  Jag har alltså tänkt att investera i en ny mysdress de senaste åren men jag tar aldrig tummen ur och faktiskt GÖR det. Om jag vinner skulle jag slita den (Emina Pyjamasbyxan + vita tishan) med hälsan och aldrig sluta älska den. PUSS

 50. Jenny L

  Hej! Vilken fin kollektion! Jag skulle gärna önska mig pyjamasen Liza i julklapp😊 Jag är sjukskriven sedan några veckor tillbaka och tar mig inte ur sängen just nu. Det skulle kännas bra om man ändå kunde få vara så fin och färgglad! Tack för en bra blogg! Kram Jenny

 51. Jenny

  Hej! Vilken fin kollektion! Jag skulle gärna få pyjamasen Liza i julklapp😊 Jag är nu sjukskriven sedan några veckor tillbaka och är sängliggande. Skulle kännas bra om man ändå kunde få vara så fin och färgglad! Tack för en bra blogg! Kram Jenny