Filippa Rådin

3 X gala i samma klänning

Går det egentligen att använda kläder till gala mer än en gång trots att dom synts på röda mattan? Absolut om du frågar mig.
Mina favoriter hänger med mig tills dom nästan ramlar sönder och jag älskar utmaningen att göra nytt av det jag redan har. Som ni vet var det galavecka för oss förra veckan och till båda eventen hade vi kläder från förr.

Om och hur man använder använda kläder är helt upp till dig inget är rätt inget är fel huvudsaken är att du känner dig fin.
Förra tisdagen hade jag en klänning som jag haft 3 gånger tidigare på röda mattan. ochpå bilderna här nedanför visar jag er hur jag gjort för att glänsa på röda mattan med samma klänning fler än en gång.

Den här klänningen har bytt skepnad från guldaxelvaddaroch guldknappar till ren och enkel. I tisdags bar jag klänningen helt avskalad från allt och adderade istället stora guldörhängen, en make up so tog för sig  och uppsatt hår. skrolla ner för mer bilder.

Anja stylade jag med en topp från en klänning (från H&M ) som vi hade i garderoben och en kjol som använts flitigt inte bara på röda mattan, även fast den synts där också. till det min bästa investering ever, mitt älskade skinnskärp som varit räddaren i nöden såååå många gånger. Hon var så strålande vacker min fru och det fanns ingen som ens la märke till att hon hade kläder som synts förr.

Första gången jag bar min klänning var på QX galan 2016, så här såg den ut då, stora alexvaddar med guld brodyr och stora guldknappar på manschetterna.

Andra gången var på Idrottsgalan 2018, då bytte jag ut knapparna och hängde på en glittrande pärlcape

Första gången Anja hade kjolen som jag designat var på Svenska hjältar galan. Då bar hon hela settet , kjol och överdel, håret var bakåtkammat med en låg tofs och ett vackert diadem stora strassörhängen som tog för sig.  Till förra veckans event bytte jag ut överdelen, släppte ut håret  och adderade ett skärp för att få ett helt annat uttryck..

Anjas blus är också använd mer än en gång. på årets Elle gala fick den komma ut och lufta sig igen då med en snäv sjöjungfru kjol och stora örhängen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Inga

    Hej! Va bra att du tog upp det med att återanvända galakläder. Precis vad jag har undrat. Nu fick jag svar utan att fråga, tack. Kram