Byxorna sprack i kvällens sändning! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Byxorna sprack i kvällens sändning!

Ikväll är det dags för riktig grinig fight i Vem kan slå Anja och Foppa. Ni får bara inte missa det!
Anja möter sin nära vän och landslagskolega Frida Hansdotter och Kim Källström. Kan tyckas lite orättvist då Frida fortfarande är aktiv och i superform och Kim precis lagt skorna på hyllan, Men men det kommer bli ett riktigt roligt program att se på där mjölksyran formligen sprutar och deltagarna kan vara på gränsen att ge upp! Och jag kan lova att det var bland det mest spännande och stressade programmet i hela programserien för min del också. Då kläder sprack och gick sönder, ett par byxor sprack precis innan en av deltagarna skulle ut i sändning. Ha ha ha Anja säger att hon aldrig sett mig stampa ner symaskinsfoten så hårt då det var skarpläge och byxorna var tvungna att lagas helst innan dom gick sönder. Folk stod formligen och skrek över mig medan jag försökte behålla lugnet och göra det som behövdes göras. Laga och få alla aktiva klara till start. 

Gillar verkligen tugget och formatet på “Vem kan slå” och det är så roligt att även ni som tittar tagit emot programmet med öppna famnen. Ni verkar älska det lika mycket som vi som gör! Visst är det lustigt när man gått och varit orolig för något som visar sig vara så självklart. Varför lägger man så mycket energi på saker som man inte kan påverka och som dom flesta gångerna visar sig gå precis som man hoppats??!

Ta hand om. er ❤️F

       

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Älskar verkligen programmet 😍
  Bra jobbat av er alla!
  Tur dom har dig som kan fixa allt så bra 👍🏽😊

  Må så gott
  Kram Sandra

 2. Maria

  Kollade första gången på programmet igår. Vilket härligt upplägg. Både styrka men även den och skär tur och udda moment 😂😂
  Skrattade gott när de psykade varandra.
  Hälsa Anja och tävla för en trevlig kväll.
  Kram