Filippa Rådin

Från och med nu fram till jul är bara att stryka, avboka boka om.

Ok nu har vi snurrat till det rejält. Allt som har varit planen från och med nu fram till jul är bara att stryka, avboka boka om. På lördag lyfter vi mot Uruguay! En resa som antagligen kommer att bli till det sista mötet med min farmor. Jag sammanfattar det bara på ett sätt: Tungt!
Den spontana reaktionen hos alla är, men gud så härligt med sol, bad och sand mellan tårna medan jag mest känner mig orolig för resan. Det är inte helt enkelt att åka över för att sedan behöva åka hem från något som är hjärtskärande jobbigt. Min lilla skrutt farmor, finast i världen och en av dom starkaste kvinnor jag vet. när hon stod på toppen av livet var det ingen som ifrågasatte henne, hennes aura var benhård och blicken sylvass. Hon var och är fortfarande en badass farmor av rang, Och hon är den som gett mig en stor del av min kreativa ådra, tänk vad lyckligt lottad jag är som fått ha henne som förebild i livet!

Men nu har vi alltså helt ändrat kurs, en fulltecknad december blev till en snabbt bokad resa till andra sidan jorden. och mitt i allt går telefonen varm då vi parallellt håller på att sälja vår lägenhet i Stockholm, jag håller på med ett intensivt förarbete för att sälja in ett eventuellt kommande projekt. och så ska vi samtidigt avboka jobb som vi redan är uppbokade på… det är lite mer än vanligt kan jag lova. Det känns inte helt konstigt att jag till råga på allt även blivit tokförkyld.

Igår pyntade vi allt julklart, fixade städning av huset när vi är borta, beställde julbord som ska leveras hem färdigt ,och klart tills vi kommer hem lagom jetlagade. och planerade färdigt julklapparna. Så hemkomsten känns det som vi har hyfsad koll på…. hoppas jag. iallafall..ha ha ha

NI som följt mig under en längre tid. Känns inte det här väldigt mycket som Familjen Pärson- Rådin??! En sak är jag då säker på och det är att jag är otroligt lycklig över att jag har min familj med mig. Stödet i Anja när man reser är det bästa som finns och hon ger mig en sån trygghet genom allt som kan kännas jobbigt. Jag skulle helt ärligt inte velat göra det här utan henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Varma Styrkekramar! Jag förlorade min fantastiska farmor för en dryg månad sedan och det är precis som du skriver tungt. Nu vet jag förstås inte hur dålig din farmor är, men det låter på dig som att hon är dålig. Jag fick också ett sista möte med min farmor och även om det var fruktansvärt tungt och jobbigt är jag nu otroligt glad för de minutrarna. Ta hand om er! Kärlek!

 2. Paula

  Styrkekramar och ett stort tack för att du delar Er liv så frikostigt som ni gör. Att ni låter familjen stå i centrum oavsett era liv i övrigt. Det är stärkande för en själv i de tunga dagarna att vi så stark som vår familj. Hoppas ni får många underbara minnen att bära och dela med varandra. Tillåt Er andas och vara den ni är.

 3. Eva Karlsson

  All kärlek och omtanke till dig i denna svåra stund Filippa- skönt.med stödet från din älskade fru och era fina barn. Ta väl hand om varandra- skickar över Styrke kramar till er😍😍😍

 4. Maria

  Gjorde en sån resa när min älskade mamma gick bort när hon var på semester i Spanien 💔
  Ta tillvara på stunderna ❤
  Kram

 5. Sandra

  Bästa Filippa,
  Så tufft för er förstår jag. Allt som planerats ska avbokas och mitt i den hektiska perioden på året. Plötsligt vänds allt upp och ner och livet får en annan vändning. Låter som din farmor är en fantastisk kvinna. Skönt att du har din bästa fru som stöd. Tänker på er.
  Stor varm kram Sandra 💕