Filippa Rådin

Älskade Ida – TACK för att jag fått vara med om dig!

Idag är det svårt att finna ord! Jag sitter på andra sidan jordklotet och mottar meddelandet om att du inte klarade det den här gången, tårarna rinner hejdlöst och allt känns så förbannat overkligt., Senast igår fick jag sms av dig, bara timmar innan du skulle in på OP,
Du skrev att du var medtagen den här gången och att hjärtat var stressat men att du var så tacksam över att dom gav dig ett försök till att operera trots den höga risken och du fortsätter,..annars hade det här slutat illa nu.
OP om några få timmar nu, fingers cross!!
Tusen tack för att ni finns hos mig älskade ni❤️❤️ OJ vilken ära!!! 😍😍😍😍❤️😘😘😘😘

IDA, äran är helt på vår sida, vi som fått äran att finnas bredvid dig❤️!! Jag har träffat många personer som inspirerar men Du tar verkligen första priset! DU gav hoppet det starkaste och vackraste ansiktet av alla och du gav så mycket av dig själv till alla andra, du såg alltid ljuset trots allt elände runt omkring dig, DU var den som ALDRIG tappade hoppet, ALDRIG föll för fördomar, ALDRIG öppnade upp för hat Det måste vara så att vissa människor är här på jorden för att visa oss andra hur vi ska leva i sann kärlek och vi är många som har MYCKET att lära av dig.

Du fick inte ett liv som var enkelt även innan din långa och slitsamma kamp mot slutet kom. Och ditt enorma mod är över min förstånd men ditt mod inspirerar mig till att våga mer själv. Du som hade kärleken som ledstjärna ända in i slutet får bära manteln som den starkaste av alla krigarkvinnor! Tänk vilken lycka för mig att våra vägar möttes och att jag var en av dom som fick äran att arrangera en av dina lyckligaste dagar tillsammans med din älskade Tomas och dina underbara barn. Att jag var en av alla som fick stå och se på när du lycklig och vacker som få, skred ner för trappen för att lova Tomas livslång kärlek. Den dagen blev också en av mina finaste minnen.
Tack för dagen jag första gången fick möta dig och du öppnade upp dörrar jag är så innerligt tacksam för att du öppnade,

IDA Tack för allt du gav, alla murar du rev, all kärlek du spred, alla människor du berört och allt du delade med dig av! Vi ÄLSKAR dig oändligt och jag hoppas att vi i sann Ida anda kan förvalta allt vackert du spred. Du är vår förebild och krigarkvinna i kärlekenstecken och alla mina tankar går just nu till din familj.

Vila i frid vackra du, Världen blir sig inte lik utan dig – tack för att jag fått vara med om dig❤️!

Alla som vill hjälpa en familj som inte bara har det tufft i sorgen utan som även har det tufft ekonomiskt och som inte har samma ekonomiska förutsättningar som många av oss andra. En familj som vill hedra sin mamma med den finaste begravningar av alla kan sätt in ett bidag på Idas fond pengarna går oavkortat till Idas familj och det som ev blir över går till barnen.
Idas sista önskan var att smala ihop pengar till ett startkapital till barnen

Läs Om insamlingen

Läs om Idas sista arbete för att samla pengar till barnen HÄR.

Här är all info om var du kan skänka pengar 

Var rädd om varandra det fins bara ett liv ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tommy

  Så fint och hjärtligt skrivet Filippa ! All heder och tack för att du finns och gör världen vackrare! All styrka och omsorg och tröst i sorgen och saknaden efter Ida ! Livet är skört , smärtsamt och oändligt vackert.. må vi var och en vakna upp och leva livet och alltid finnas för varje medmänniska! Tänk vad livet är kort.. men vilket arv vi har att förvalta och förmedla.
  Stort tack för att du delar från hjärtat!! Styrkekram/ Tommy ❤

 2. Linda W

  Jag blir så väldigt gripen och påverkad av hennes långa kamp men framförallt av hennes mod, kraft och energi! ❤️
  Stor kram till er! ❤️
  Linda

 3. Sandra

  Så fint skrivit Filippa.
  Jag beklagar verkligen ❤️
  Även om jag inte kände Ida gick hon rakt in i mitt hjärta efter att jag följt henne via sociala medier. Vilken solstråle. Vilken sann förebild. Vilken kämpe. Ja listan kan göras lång om positiva saker med Ida ❤️

  Vila i frid Ida ❤️
  Kärlek och tankar till dina nära och kära ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️