Filippa Rådin

vi fick en dag att minnas

Efter ihållande regn och blåsigt väder fick vi igår en dag att minnas. Solen sken upp under förmiddagen och efter att ha hängt uppe hos min faster så tog vi bilen och åkte ner till stranden. Köpte med oss mat och skyndade oss ut för att försöka få njuta en stund av havet. Emmi har längtat efter att få testa på bodyboarding och vi vet att grabbarna älskar att hänga på stranden när väl Elvis kommit över känslan av att få sand mellan tårna. Maximilian är inte kry nog för att bada men bygga sandslott och hälla vatten är kul även det. 

När vi kom ner till stranden så visade det sig att floden tagit en stor del av stranden och den var inte lika fin som tidigare. Vågorna var inte stora nog att bodyboarda på heller. Men det var ändå så härligt att komma sig dit och få se solnedgången och äta middag med alla lokala människor och vara i stämningen. 

När solen gått ner så applåderade alla på stranden. Vet inte varför man gör det. Kanske är det för det ska bringa lycka eller så bara för att det är vackert. Är det någon som vet? Det är iallafall oerhört vackert och tradition här.

Den här resan har verkligen varit med små irriterande gupp på vägen. Förkylningar, loppor , väder och andra små saker som man kan ha otur med. Ännu har inget gått sönder men ett tag hittade vi inte Elvis glasögon. Det hade varit riktigt surt om vi tappat bort dom. Men men huvudsaken är att vi alla mår bra, eller ok ändå. Haha den här resan kommer vi minnas hela livet. 

Kram ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Vilken minnesrik resa ni gjort/gör.
  Härligt med stranden ändå 🙂
  Jag hoppas att allt går bra och inga mer små saker händer er.
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕