Filippa Rådin

Mitt huvud är fullt av tankar

Ni får ursäkta att jag varit dåligt på att uppdatera här inne men den senaste tiden har varit svår att hitta och sätta ord på. Just nu är mitt huvud så fullt av tankar och det är ingen lätt match att gå in här, det finns liksom ingen struktur på allt jag känner.

Vi hade fantastiska sista dagar i Uruguay och jag är verkligen så obeskrivligt glad över att vi gjorde vår resa! Att få tid med farmor var magiskt, svårt och så värdefullt, allt på samma gång. Så kom vi hem och kastade oss in, med huvudet före dagen innan julafton, Jisses vilken krock! Här hemma väntade allt annat tillsammans med tankar på att Ida inte finns med oss längre. Och just nu känns det som att jag lever i en overklig bubbla på något sätt utanför min egna kropp.

Har ni känt det någon gång? Som att man ser sig själv i helikopterperspektiv. Men jag tror att det måste få vara så ett tag för att få allt att funka rent praktiskt. Finnas där för barnen, vara närvarade för familjen. Min familj som är det absolut mest underbara jag vet, Hela jag fylls av lycka bara av att sitta ner, vara mitt ibland dom och titta på allt som händer. Att jag får vara en del av deras vardag!

Min fru. Jag smälter när jag ser henne! Känner ni igen känslan?!
Igår på julafton var vi ute hos Anjas syster på dagen och åkte skridskor med alla barnen. Bara av att vara tillsammans titta på henne, skratta tillsammans kan göra mig galen av känslor. Jag är världens mest lyckligt lottade, enligt mig själv och det är dom känslorna jag försöker lägga fokus på just nu. Att jag ingår i ett liv fyllt med kärlek.

Hur har er jul varit? Hoppas fin❤️

Nu ska vi ut och åka pulka innan vi ska upp till Emmis pappa och fira Emmis födelsedag alla tillsammans i efterskott, eftersom vi var i Uru då hon egentligen fyllde år.

Puss på er och glöm inte tänka positiva tankar om er själva, det är ni såååå värda ❤️ /F 

GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLA ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Läser ofta din blogg och blir inspirerad av er kreativitet. Ser också mycket snygga kläder och får inredningstips. T ex din senapsgula mössa och de där bruna tumvantarna. Varifrån kommer dem? Vilket märke?

  1. filipparadin

   Hej och tack!! Vad roligt att du läser min blogg! Mössan är från Sätila och vantarna från Hestra. Stor kram! / F

 2. Åsa H

  Läser ofta din blogg och blir inspirerad av er kreativitet. Ser också mycket snygga kläder och får inredningstips. T ex din senapsgula mössa och de där bruna tumvantarna. Varifrån kommer dem? Vilket märke?

 3. Alexandra

  Var är din mössa ifrån? Älskar färgen 😍
  Btw är ny här, läser normallt inte bloggar. Kommenterar normallt inte heller folk saker men måste bara säga att jag älskar att din blogg. Jag har dyslexi och har normallt svårt för att läsa mycket och tycker det inte det är kul att läsa men din blogg älskar jag att läsa och tycker inte det är svårt eller jobbigt. Du skriver så bra och det gör mig så glad att jag har något jag vill läsa varje dag. Du är verkligen en inspiration och så sjukt begåvad som fått en dyslektiker att vilja läsa😂 vill bara säga tack för en bra blogg.