Filippa Rådin

Nu får det vara nog!

Det börjar bli 5-6:e veckan av förkylning och jag vet inte om jag snart pallar mer! Hur är det möjligt att en förkylning kan dra ut så här länge. Höjden av det blev när vi åkte över till Uruguay och Elvis började med att vara sjuk för att det sedan gick över till Maximilian så pass att vi var tvungna att åka på sjukhuset i Punta Del Este.

Jag har till och från varit risig men aldrig riktigt bli fri från skiten. Små kraxat så pass att det inte riktigt går att ta den där härliga långpromenaden, bli lite svettig och få blodgenomströmning i kroppen. ÅÅÅ vad jag längtar efter att få träna och komma hem med mör kropp. Hade nog aldrig sagt det om jag inte levt med Anja hahaha!!

Hur är det möjligt att hela familjen kan vara sjuk i flera veckor!? Det bara går runt runt. Anja är riktigt risig nu och böjar till och med bli deprimerad varje morgon hon vaknar och ser solen skina och snön gnistra. Hon lever för den här tiden, då hon kan vara ute i snön med oss och leka och åka skidor, grilla korv och ha det mysigt. Det lever jag också för men inte kanske lika mycket som min älskade fru.

Jag vet inte vad vi har för inspirerade att berätta just nu här på bloggen då det mer känns som vi är grottmänniskor och bara vill dra ner rullgardinen och vakna när vi blivit friska igen!

Dagarna närmar sig ett nytt år och jag hoppas just nu att kunna börja det nya med ett hejdundrande tillfrisknande! Stor kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Det är så himla drygt med alla baciller men det följer med småbarns och dagistiden, bara att härda ut och boosta sig med allt man kommer över.

 2. Jessica

  Nej usch stackars er 😕❤️. I vår familj så var det först dottern o sambon o nu är det jag, jag är dessutom inne på min andra vecka … 💞 långsökt det här 😕⏳

 3. Charlotte

  Hej vi är på NZ jag o min nye man sen ett år . Det är underbart men jag småkraxar med sen några veckor trots crp bara har varit 5. Jag har jobbat hårt som dr och gjorde som ni drog iväg till varmt land . Ni verkar mänskorna med empati och eftertänksamhet gillar eran styrka att dela med er av ert fina liv gott nytt år kram

 4. Emma

  Min brors dotter blev så glad över kläderna jag vann hos er. Hon ringde på facetime och var så stolt 💕
  Krya på er

 5. Sandra

  Vad jobbigt för er att ni inte blivit friska.
  Det tar på humöret när man är sjuk i flera veckor. Jag hoppas verkligen ni får en bra start och tillfrisknande på det nya året.
  Krya på er och stor varm kram från mig ❤️

 6. AL

  Vi har haft det så från och till nästan hela tiden sedan skolstart… Bryter aldrig riktigt ut på någon av oss men hela tiden är det någon eller några av oss som är mer eller mindre krasslig. Börjar bli rätt så frustrerande, faktiskt. En del hävdar att det är för att vintern kom så sent och att den hittills varit så mild som är orsaken, vem vet?

 7. Malin

  Börja med zink tillskott hela familjen, helst ihop med c vitamin. Sen jag började med zink har jag inte varit sjuk en ända gång, och det är 4 år sen nu! Zink bygger upp och boostar immunförsvaret. Skulle jag känna mig lite hängig en dag så dubblar jag dosen zink några dagar och slipper bli sjuk. 😊

  1. filipparadin

   Tack för tips!! Vi började precis med zink hoppas vi går samma framtid till mötes som dig :). Hoppas du får en grymt 2019!!
   Kram F

 8. Maria

  I höst/vinter har det varit segdraget. Jobbar på skola och tycker nog generellt att kidsen varit mer sjuk i år. Vi hade nästan 25 elever borta pga sjukdom på julavslutningen bara från vårt mellanstadie. Låt oss hoppas 2019 blir ett friskare år!