Det bästa för mitt ego – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Det bästa för mitt ego

Igår startade jag årets första dag med att fylla år. Helt ärligt har det allltid varit sådär att fylla år på nyårsdagen, alla är bakis och trötta. Gårdagens födelsedag skilde sig från mina tidigare, vi bara bara vi, familjen och så kom mamma.

Anja och barnen väckte mig med frukost + sång på säng och efter det tror jag vi satt och åt frukost i 2 timmar. Hela gårdagen gick i sakta takt. Med lite skridskoåkning innan middag och fika annars umgicks vi mest med varandra sida vid sida.

Vid middagen pratade vi om vad som varit bäst med 2018. Alla var ganska eniga om att vår resa till Santorini var bland det bästa på hela året. Men för mig och mitt egna ego om jag inte ska inkludera barnen har arbetet med Ellos varit i en klass för sig. Att få vara med i en kreativ process och skapa något som blir till färdig produkt tillsammans med människor som fullkomligt knockade mig med sina personligheter och professionalitet från skiss hela vägen och fram till lansering och marknadsförings material.  Det har varit det roligaste yrkesmässigt för mig på länge. Helt enastående!  Och jag är så tacksam för att jag fått fylla 2018 med den resan.

Att sitta och prata med barnen om vad som varit bra är ganska upplyftande ena kastar in det positiva minnet efter det andra och så blir det liksom en fest i allt som är bra. Det borde vi alla gör oftare 😊. Och när jag tittar tillbaka på 2018 med min familj känner jag mig sjukt nyfiken på vad vi har framför oss 2019.

Vad har du får drömmar med det här året? Har du några nyårsmål?

Kram ❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gabriella Karlsson

  Mitt mål med 2019 är att bli en så bra mamma som jag bara kan. Har BF om 34 dagar (första barnet) å det är verkligen ett helt nytt liv som börjar, hur klyshigt det än må låta. Spännande och så roligt! 🙂 För övrigt har jag varit så sugen på att handla från er kollektion men insåg att det är bättre att vänta tills kulan är borta 😛 Hoppas det finns något kvar då bara. Kram <3

  1. filipparadin
   filipparadin

   Klart du kommer bli den bästa mamman i världen! Det kommer liksom av sig själv 😊 om inte på en gång så kommer det med tiden. Bara du inte glömmer bort, kärlek och att du är god nog så löser sig allt det andra. Var bara lugn och lita på er egna förmåga som föräldrar ❤️. kram F

 2. Almina

  Blir behörig skidinstruktör nu under vecka 2 så vill helt klart inleda året med att bara komma ut i backen för att jobba och utvecklas! Kramis fina du:)

 3. Almina

  Blir behörig skidinstruktör nu under vecka 2 så vill helt klart inleda året med att bara komma ut i backen och jobba och utvecklas! Kramis fina du:)

 4. Annette

  2018 har varit ett tungt år för mig,men också väldigt insiktsfullt. Sonen har fått en PTSD diagnos, äntligen och behandlingen hjälper. Pappa har alzheimer och fått flytta in på hem, vilket är hans mardröm. Vi kämpade med att ha honom hemma hos sig så länge det gick. Nu vi har sålt hans hus och rensat ut det. Han har sparat allt och skrivit ner allt. Mitt nyårslöfte är att leva, att göra vad jag vill oavsett vad andra tycker (inte kliva på ngn). Jag är högkänslig och det ska jag stå för. Inte ta alla kommentarer genom att tiga. Utan, ja jag är känslig, ja jag tänker mer och djupare, ja, jag känner inte bara av andraskänslor utan jag tar även över dem. så till den mildagrad att jag behöver lämna rummet. Men med allt det här så kommer mina lyckorus. Jag kan rysa över hela kroppen av en underbar utsikt eller en vacker liten skål. Just nu rensar jag vårt hem. Här ska bara finnas saker som gör mig glad. Inte sånt som andra anser att jag måste behålla därför att. God fortsättning och ett stort grattis. Du och Anja gör mig glad 😊.

Annons