Jag är där för Idas skull! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Jag är där för Idas skull!

Idag är det galadag. Cancergalan. Och jag åker ner till Stockholm nervös. Tänk om jag inte kan hålla igen och sitter och tokgråter hela galan? Utan tvekan blir den här dagen iallafall tuff. Egentligen orkar jag inte men åker ner för att hedra Ida och visa mitt engagemang när det gäller cancer. 

Som vanligt är det ”magic Fanny” som fixar oss. Kan verkligen behövas just nu ha ha ha känner mig sjukt i ofas med det mesta som heter piff. Ringde faktiskt till den bästa salongen av alla i Stockholm innan jag steg på flyget för att kolla om dom hade någon akuttid för QuickFix av överläpp, mao vaxa överläppen. När händer det att man kan ringa samma dag och bli omhändertagen??? Typ aldrig. Och det är få ställen som gör mig imponerad men tjejerna på Spa by Us är brutala. En underbar liten oas mitt i city, bäst på att ta hand om en och bara lösa allt. Så dit ska vi för att bli lite ompysslade innan Fanny tar vid. Bäddat för slutresultatet innan jag gråter bort allt kommer att bli top notch. Självklart få ni följa med på ”före” och ”efter” resan håll bara koll på Instagram😊. 

Stor kram ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Karlsson

  Förstår att de var jobbigt att åka på cancer- galan med tanke på Ida- strongt gjort utav dig/ er. Denna sjukdom avskyr jag mer än något annat då man förlorat flera nära vänner i ung ålder och sen har två föräldrar som just nu kämpar mot denna hemska sjukdom 😥😥-
  Hoppas att de trots allt blev en bra kväll för er. Styrke kramar

 2. Sandra

  Så fint av dig att åka till Sthlm och gå på cancergalan för Idas skull. Ett självklart val förstår jag. ❤️
  Kärlek och kram till dig och Idas anhöriga.
  Tänker så mycket på dom och på Ida fast jag inte kände henne. Men hon berörde ända in i hjärtat ❤️ Så varm och klok tjej.

  Kram Sandra ❤️❤️❤️❤️❤️

  1. filipparadin
   filipparadin

   Det var fint att vara på plats och visst blev man så berörd av alla kloka och modiga människor som porträtterades! I helgen är det begravning för Ida och den vill jag lova att jag har ont i magen för. Hoppas ditt nya år börjat precis som du önskat. Stor kram ❤️ F

Annons