Gud så skönt att vara utan barn! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Gud så skönt att vara utan barn!

Första dagen som jag och frun är ensamma hemma och det är sååååå skönt att få tid för att jobba! Jag är djupt tacksam för att förskola och skola finns. TACK Gode för ensamtid! Det kanske låter egoistiskt men faktum är att jag inte skäms det minsta, njuter fullt ut, speciellt en dag som denna efter långt jullov.
Att känna sig stressad med barnen är ingen bra kombo och när andras jullov är slut medan vi fortfarande är kvar i jullovsdimman med familjen är det lätt att man blir splittrad när folk pockar på uppmärksamhet. Jag vill inte göra saker halvhjärtat utan jag vill prioritera, framför allt våra barn. är dom lediga vill jag vara närvarande med dom och då kan det bli jobbigt att när andras arbetspass drar igång.

Så när vardagen drar igång på riktigt för vår del känner jag en enorm frihet och lättnad över att gränserna blir tydliga jag får några timmar till lugn och ro för arbete och barnen har det super på sitt håll.

Just i detta nu, idag, sitter jag och sliter mitt hår, Januari är en galen gala månad och nästa vecka är det Elle-galan, årets stora modegala, dit kan man inte komma i vad som helst utan kräver sin överman och för första gången har jag verkligen ingen aning om vad vi ska ha på oss. Ingen känsla, inga idéer, bara stress i hela kroppen för om jag ska designa och sy något finns det inte mycket tid framöver och vi har en hel del inplanerade uppdrag/ jobb som innebär att vi inte heller kommer att vara hemma så mycket. Med andra ord, har ni något uppslag tar jag tacksamt emot det 😄😄😄.!!

Nu ska vi, Anja och jag ut och äta lunch ute på stan… fatta vilken lyx!!! Puss på er!!❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Ni som är så snygga båda två passar väl i precis allting! Kan inte vara svårt, men jag förstår känslan! Varför inte välja något från någon svensk designer, By Malina, Valerie Aflalo dom har alla vackra klänningar och som sagt en skönhet klär i allt! J!!ag är säker på att ni hittar något fantastiskt !
  // Berith

 2. Jenny

  Tack för sköna pyjamasbyxor på Ellos 🙂 . Var tvungen att köpa ett par till :). Allt gott & God fortsättning.
  Kjamar Jenny

 3. Sandra

  Så skönt att ni får lite egentid nu. Och det ska du verkligen inte skämmas för att njuta av. Det är viktigt att ni får umgås på tu man hand med för att hämtar energi och kunna vara bra förälder.
  Hoppas ni haft det toppen bra
  Kram Sandra

 4. Margaretha

  Men åhhh jag vet😃jag fick äta lunch med min karl idag,så lyxigt😃men när det gäller ellegalan har du 2 val enligt mig. 1)köp något färdigt i Sthlm och pimpa. 2) riv fram alla era finkläder,du är ju oerhört kreativ och påhittig, en oväntad kombo med bra accessoarer? Förövrigt är det ju en miljöfråga även om det är kul med mode, kolla bara på kronprinsessan på Nobel!och att det är viktigt att det ser topnotch ut på röda mattan men jag har hitttills aldrig tyckt att ni haft fula kläder! Kram och lycka till och ha så kul!

 5. Eva Karlsson

  Jag tycker INTE man ska skämmas för att säga som du Filippa med tanke på att barnen är erat prio ett alltid- de hade varit en helt annan sak om ni inte satte barnen först annars. Jag tror att man orkar mera och blir bättre som förälder om man får ” längta” lite efter varandra ibland – barnen har de ju bra på skola och förskola och de är ju toppen att de finns när man som förälder ska jobba. Ni är fantastiska 😍😍😍- stor kram till dig och Anja 😍😍😍

 6. Anette

  Hej Filippa!
  Tack för en jättebra blogg. Jag tycker att ni ska gå för något helt otippat, mao inte svart som väl alltid är mest buret på denna gala för folk i branchen. Stick ut istället som Sara Danius på Nobeldagen. Jag har två motsatta idéer vad gäller färger: antingen flammande GULT/ORANGE/RÖTT, alternativt svala, isiga färger, Tänk Frost i vuxen version. Du har ju redan fantastisk känsla för personligt mode och smickrande modeller, tycker jag men kanske får det här dig att tänka varför inte… ? Ska hursomhelst bli spännande att se vad det blir till slut. Ha en fortsatt fin dag!

  Kram,
  Anette

 7. Elin

  Jag röstar på en riktigt snygg och välsittande kostym med höga klackar. Är så snyggt och passar er båda med er power 💪..

Annons