Filippa Rådin

Vad i h-vete!

Anja ställde klockan på 07!!! Vad i h-vete!! Det är ju gala idag….. Då ska man har sovmorgon! Speciellt när vi innehar barn som kommer och väcker oss och härjar i sängen halva natten. Nej men jag lever med en fru som inte har lämnat idrotten ur kroppen. Hon hade kollat att det var soligt idag och en promenad på djurgården var den bästa uppladdningen. Jag skulle i normala fall verkligen känna samma sak men efter den här veckan så är sömn , en lugn stund med mys utan barn det ända jag ville. Tur jag vet precis hur jag ska få min vackra fru att trycka av larmet på telefonen och tagga ner.

Så dagen börjad perfekt med en promenad till Brukebergs bageri och bistro. God frukost och kaffe ( för övrigt är vi nog dom ända på Elle-galan som äter mat innan galan) Efter de gled det in en helt ny Porsche på parkeringen och där satt en härlig tjej och väntande på att få skjutsa oss till Grand Hotell och Fanny . Såååå underbart att få bli så omhändertagen hela dagen. Jag älskar det.  Fanny välkomnade oss med champagne och ett underbart rum med vy över slottet. Älskar älskar att vara här på Grand och bli fixad av Fanny och hennes underbara känsla som bara hon har.

Puss 😘 på er nu ska jag glamma vidare och njuta en dag som denna för så här glad i hela kroppen har jag inte varit på länge och jag vill bara vara i känslan som upptar hela mig just nu. Kram och kärlek ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Haha😃vad var det jag sa i inlägget om att du skulle hitta kläder i er garderob till ellegalan!du är ju expert,ska bli kul att se hela outfiten sen,såg bara er på expressen-tv när du beskrev vad ni hade på er!hoppas ni har en kul kväll!

  2. Sandra

    Hoppas ni får en fantastisk galakväll ⭐️
    Härligt att du känner en sån skön känsla i kroppen. Förstår att du haft det kämpigt ett tag.
    All kärlek och kram till dig fina Filippa 💕