Filippa Rådin

Vi pausar idrottsgalan ett tag

Min ambition var att hinna skriva ett inlägg tidigt igår men dagen har varit full i möten och fläng rúnt i storstaden så “något sitta“ ner har det tyvärr inte varit. Men nu sitter jag och Anja här med tekoppen och funderar på måndagen…. Idrottsgalan 2019. Jag tror helt ärligt att vi pausar idrottsgalan ett tag.

Jag vet inte varför jag känner som jag gör. Antingen känner jag så eftersom jag är helt slut efter två stora galor efter varandra. Det kan låta hemskt men just nu är jag inte så sugen på fler galakvällar.  Och med idrottsgalan färskt i minnet så är det helt enkelt en gala jag skippar nästa år.. Kan egentligen inte sätta fingret på varför mer än att jag inte såg fram emot efterfesten och vi gick hem direkt efter sändning. ( en liiiiten chans jag ser åldertecken här!! Haha men nej helt enkelt har jag andra prioriteringar i livet. ) Det blev så tydligt för oss att säga – nej vet ni vad! Vi vill hellre vara hemma med min familj och se galan i soffa. Det var verkligen inte så att jag hade en tråkig kväll tvärtom!!  

Men höjdpunkterna då?! I måndags var det definitivt att sitta vid ett bord med goda vänner, det är inte så ofta vi hinner umgås med tex Malin och Henrik. Alla har fullt upp och eftersom är Malin fortfarande är aktiv är tiden att ses väldigt begränsad. Men när vi väl ses blir vi väldigt glada över att få sitta vid samma bord och få en helkväll tillsammans. Sen OLA SALO! ÄLSKAR Ola Salo, hela kroppen rycks med, jag kan bara inte sitta still. Vilken artist! Och var det någon av er som observerade hans assnygga  paljettbyxor som var “To die for”! Snyggaste plagget på hela galan, om du frågar mig :)!

Från det ena till det andra idag tänkte jag hinna färdigt vår tvättstuga som stått vilande, nya tvätt och torktumlare ska dyka upp här lite senare så det är bra om resten är i hyfsad ordning😊.

Kram på er ❤️F

Frida hansdotter, Anja och jag,

jessica Almenäs och Anja på en klassisk toalettbild 😊

”Bästa bordet”

Godnatt 😊

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  När du är mer pepp igen så är det alltid roligt att höra om hur du tillverkade klänningarna och hur du tänkte!

 2. Sandra

  Fina bilder på er alla 💫
  Ibland behöver man pausa vissa saker i livet. Skönt när man väl bestämmer sig för det och gör det.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra