Filippa Rådin

Bäst klädda Guldbaggen 2019

Såg ni guldbaggen igår? Jag slötittade medan jag stökade med lite annat. Det som slog mig var att röda mattan var så mycket mer powerfull förra året då våra kvinnliga profiler gick gemensamt in som en enad trupp hand i hand i  manifeststion för Me too och tystnad tagning. Mäktigt!
I år var vi tillbaka till ”vardagen” och mattan var som vilken annan matta som helst.

Här kommer mina bäst klädda på gårdagens Guldbaggegala

Amanda Winberg var min absoluta favorit på mattan tänk om hon kommit tillsammans med Thomas Sekelius, vilken matchmade in heaven!

Skäms men vet inte vem hon i cremevit klänning är, är det någon som vet får ni gärna hjälpa mig. Men det tar inte ifrån att hon var min andra favorit, i en klänning jag själv önskar ha. Stylingen var i toppklass, snygga skor och snygga örhängen och klänningen hade fantastiska detaljer!

Thomas Sekelius kom i en dröm till kostym, själv hade jag valt andra skor men han var FAB

Magnus Skogsberg Tear genomtänkt och vansinnigt snygg

Älsakar Michael Bindefeldts välarbetade kostym.

Fares Fares snygg i dubbelknäppt kavaj och lackstor som pricken över i.et

Henrik och Mark mina favoriter som personer och i går matchade dom även varandra magiskt fint.

Måste ta med den här skjortan som Anna Serner, vd Svenska filminstitutet bar! Kolla så snygg, Den hade lätt blivit en favorit i min garderob.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.