Filippa Rådin

Nya lyxiga tvättstugan är här!

– I BETALT SAMARBETE MED LG ELECTRONICS-

Äntligen! Ny lyxig tvättstuga!! Check.
Vissa av er vet ju hur det såg ut tidigare. En disaster! Vi drog oss för att tvätta och införde sten, sax, påse utmaning för att avgöra vem av oss som skulle ta tvätten, NU när renoveringen är klar känns det som att utmaningen, sten, sax påse lever vidare men mer kommer att handla om vi alla vill tvätta. Den tvättstuga vi har efter renoveringen erbjuder struktur, lugn och ro, Inga ungar som pockar på ens uppmärksamhet och tysta maskiner så att man hör vad man tänker. Halleluja, äntligen kanske vi kommer ovanför vattenytan när det gäller tvätthögar. Hur har ni det? Är ni supertvättare som alltid hinner undan? Isåfall får ni gärna dela med er av er tvättstruktur.

Igår kom dessutom våra nya torktumlare och tvättmaskin från LG och jag känner redan hur mycket roligare det kommer att bli att tvätta framöver.
Lyssna på det här och ni fattar att familjen Pärson/Rådin kommer få en helt annat förhållningssätt till att tvätt men framför allt en annan situation när det gäller klädvård och besparing av både tid och energiförbrukning,

Torktumlaren är en LG Dual Inverter heat pump dryer en torktumlare som erbjuder mig dubelbesparing! I och med min nya torktumlare kan jag välja mellan energi- eller tidsläge för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. 22% energibesparing med ett program som heter Energy Mode eller 28% tidsbesparing med Time Mode. Inte nog med att jag sparar både tid och ström, min torkning blir också snällare mot miljön! Ja tack!

Jag vet inte hur ni har det med era kläder men hemma hos oss känns det som att alla våra t-shirts har transformeras till nya plagg iform av magtröjor, idag är jag 46 år och magtröjans tid är defenitivt förbi för min del så när LG skapat förutsättningarna i ett program som slätar ut skrynklor och reducerar krympning ger det mig nytt hopp för framtiden och min garderob. Och med tanke på att genomsnitt svensken år 2016 slängde 8 KILO kläder och textil varje år gör den här funktionen mig lycklig in i själen. Det innebär att jag nu och framåt kommer förlänga livslängden på mina kläder. Ja tack!

Tvättmaskinen då? En LG tvättmaskin såklart F14AW0S som erbjuder ett gäng avancerade program inklusive snabbprogrammet TurboWash på 59-minuter samt TrueSteam-teknik som är en ångteknik som tar hand om och värnar olika typer av textilier, Tex fräschar den upp kläder som inte är direkt smutsiga på bara 20 minuter med refreshprogram + anti-allergiprogram som tar bort 99,9% av alla allergener, som pollen, kvalster och djurhår.

Maskinen har stor kapacitet på hela 10,5 kg, vilket passar utmärkt för oss som har flera familjemedlemmar och mycket tvätt. utöver det är tvättmaskinen utrustad med TurboWash som ger ett perfekt tvättresultat på endast 59 minuter med 40 procent lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram! Men lyssna på den här! Pausa och lägg till tvätt! Funktionen som förmodligen kommer att användas frekvent av mig med virrig skalle, det slår aldrig fel, jag hittar alltid något plagg som borde varit med i den tvätt som jag precis startat. Från och med nu klickar jag bara på ”Paus” och lägger till tvätten som inte kom med vare det är en socka eller ett par jeans.

Sist men absolut inte minst maskinerna har SmartThinQ™ , WiFi-anslutning som gör det möjligt att styra min tvätt på ett helt nytt sätt, få full översikt var som helst, och få överblick på energiförbrukningen.

JA TACK!
Ni fattar jag att jag är glad men jag är också glad över att kunna erbjuda er rabatt om du också i behov av nya smarta maskiner till tvättstugan jag har fått en rabattkod från LG som ger 20% på produkterna LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) och LG tvättmaskin (F14AW0S) rabatten är giltig fram till och med 17 februari 2019 om du använder koden: LGPEAK2018 

Produkterna kan du läsa mer om här:

https://www.lg.com/se/torktumlare/lg-RC90U2AV2W
https://www.elgiganten.se/product/vitvaror/torktumlare/RC90U2AV2W/lg-torktumlare-rc90u2av2w

https://www.lg.com/se/tvattmaskiner/lg-F14AW0S2
https://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tvattmaskin/F14AW0S/lg-tvattmaskin-

 

Puss på er 😘

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Mitt bästa tips är att skaffa en plastback per person och namna backarna. Då blir det enkelt att sortera tvätten direkt den är klar och enkelt att hitta sin egen tvätt och hos oss måste barnen tömma sin tvättlådan innan man får veckopeng.

    1. filipparadin

      Grymt!! Vilket bra tips!! Heja dig. Vi har platstunnor i skåpen men jag har inte tänkt så långt och pedagogiskt som du. Det tipset tar jag hem till oss 😊. kram 💕F