Filippa Rådin

Dags att ta hand om mig

Fick ett helt underbart paket idag. Det här är kärlek på burk och tub och det här är från min vän Johanna som skickat ett paket till mig för att hon vet att jag behöver det badly just nu.

Håll i er det är nämligen så att ”Skin food” har blivit till en hel familj. Vill du ha glow, få mjuk och smidig hy, här kommer det. För i familjen ingår såklart vanliga skin food, originalet, multi produkten som älskas av Hollywoods makeupelit och som blivit framröstad till bästa multiprodukt flera gånger. Vad är en multi produkt tänker säkert flera av er… Listan kan göras lång men man kan typ smörja in den på hela kroppen och när man väl börjat använda den är man fast.

  1. Smörjer in den på kvällen innan jag ska lägga mig och låter den verka som nattmask dom gånger jag känner att ansiktet är i behov av extra treatment.
  2. På dagen ger den mig glow
  3. Används som primer av makeup artister
  4. Smörjer torra och nariga händer
  5. Ger nytt liv till torra fötter som är i behov av fukt
  6. Är en räddare vid långflygningar då huden skriker efter fukt och fett.
  7. Torra och onda nagelband,
  8. Torra armbågar,
  9. Smörjer Maxis, 3 år, torra och känsliga hy

Men nu har alltså ”familjen Skin food” utökats med fler produkter som jag ska börja pröva, idag. i familjen ingår numer:
Skin food light som passar bra till ansiktet.
Skin food body butter intensivvård och näring till mycket torr hud
Skin food lip balm intensiv vård till nariga och torra läppar, kastade mig på förpackningen och smörjde in mina läppar direkt och känslan på läpparna blev så härlig..

Det bästa av allt är att produkterna är 100% naturliga, ekologiska och inte kostar skjortan, utan känns tillgängliga för dom allra flesta.

Ta hand om er ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.