Filippa Rådin

Vår bästa resa någonsin

Sitter och tittar på gamla bilder och drömmer mig bort. För just nu fryser jag in i märgen! Jag fryser när jag lämnar barnen på skola och förskola, jag fryser ute på mina powerwalks, jag fryser när jag går till affären ja, jag fryser nästa jämt och termometern visar inte på några glädje siffror direkt, vissa morgnar -23! NI vet ju att jag älskar snö och vinter men när det är ihållande perioder av ren iskyla kan jag nästa känna mig arg på kylan. Min räddning just nu är, ljuset! Visst känner ni också hur man märker skillnad på att vi går mot ljusare tider?! Varje dag känns att vi få lite mer ljus och med ljuset fylls kroppen med hopp😊.

Därför sitter jag nu och planerar och funderar på hur jag ska inreda vår nybyggda balkong och tralldel till våren så att vi mer eller mindre kan leva vårt liv ute. Har ni något bra tips på snygga utemöbler?

Vår bästa resa, kanske någonsin med familjen var i sommars. Det var bara vi tillsammans med barnen, en pool och ett underbart hus. Den resan stod tiden stilla och vi gjorde bara det som kändes rätt för stunden. Och tiden kändes nästa oändlig och full med total närvaro. Just idag ger mig tillbakablickar på den resan så mycket kraft. Man har verkligen mycket att vara tacksam och glad över ❤️

Hoppas ni får en underbar fredag !
Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia Svensson

  Hejsan!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!!! Kramar <3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

 2. Sandra

  Härliga bilder från er resa i somras. Man längtar verkligen till sol och värme nu.
  Visst märker man av att det bli lite ljusare för varje dag, det känns skönt 😊

  Ha en fin fredag
  Kram Sandra 🌸