Filippa Rådin

7/24 i Åre

Hemma igen efter två minsta sagt intensiva och härliga dagar i Åre. Det var där allt hände för 12 år sedan. Anja kammade hem medalj efter medalj och blev näst intill omänsklig.

Den här gången är vi där igen, det är VM fast vid sidan om backen. Vi njuter av tävling och uppmärksamheten, alla vill få ett ord, en liten stund med min fru och vi gör så gott det går att tillfredsställa allas önskan trots att dom är många som bara vill en liiiiiten stund.
Jag står bredvid och njuter av min stjärna, av minnen och över att bli påmind om allt det fantastiska som hon åstadkommit. Min Queen❤️!
Det är verkligen en ynest och det är få förunnat att få samma hjälp som jag med att bli påmind om sin partners grymhet. Och trots att jag får hjälp att minnas och förstå HUR cool hon är så går det ändå knappt att omfamna hennes kapacitet! Men en sak är säker, det ilar i magen av alla känslor och det är så sjukt härligt att få vara på plats och gå bredvid och njuta av allt hon är.
Nu är vi hemma igen för några dagars pausa tillsammans med barnen, nästa vecka är vi nere på plats igen. Älskar livets ytterligheter!

Hoppas ni har en bra dag! 
❤️ F

Dagen började rätt lyxigt när man kan träna tillsammans. Det händer inte allt för ofta men är det bästa jag vet.

Snabbade oss in på Jlindeberg för att ekipera oss. När man är på VM och ska fira vill man vara extra fin, och tro det eller ej men vi behövde faktiskt nya skidkläder då både mina och Anjas täckbyxor var helt utslitna.

Sen var det dags att köra racing och testa Audis nya e-tron på isen tillsammans med vår vän Mikaela Åhlin-Kottulinsky som är Sveriges absolut coolaste racerförare, Är man på dåligt humör innan går det inte att sluta le efter lite sladd. 

Vi hann med att snabbt titta in hos Tomas, Anjas gamla serviceman numer fixar Laura Guts skidor. 

Gott kaffe hos vår nya sponsor, vi har lyxen att deras kaffebar i Sponsor Village ligger precis nedanför där vi bor så vi kan få nybyggt kaffe precis när vi vill.

Är man VM drottning ska man givetvis vara med och inviga VM 😊

Kärt återseende med två av dom största, lite snack om pensionering och allt annat i livet 

På kvällen var det dags för gala

… och så fick vi se Anja i fartdräkt 👌

Första tävlingsdagen och Åre bjöd på strålande sol och krispigt kallt, helt underbart 

En vända upp på taket med norska NRK

Här har vi dom två giganterna, största genom tiderna, med flest mästerskap medaljer någonsin, Anja och Kjetil André Aaamodt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Alltså jag bara älskar att följa din i stagrsm och blogg Filippa- är man på taskigt humör eller lite nere nån dag så blir man snabbt glad över att se bilder och läsa bloggen. Ni är så otroligt fina tillsammans . Stoooor kram till er bägge 😍😍