Filippa Rådin

Pigga och friska barn

I annonssamarbete med Monkids

Hej och hå knappt hade jag hunnit komma hem från Åre så slängde jag mig i bilen och rullade ner mot Kulturbageriet, Monkids och Bang som bjöd in till frukostträff med andra influensers här i Umeå. Det är verkligen så kul när man får tillfällen att träffa nya okända människor. Och igår var det minst sagt massor av trevliga mammor som alla ville lära sig mer om hur vi ska få mer friska och pigga barn.
Vitaminserien består av mina barns favorit, multivitaminer med smak av hallon, vitamin D och kalcium med jordgubbssmak, super god fiskolja med citronsmak samt min egna stora favorit zink och c-vitamin med naturlig apelsinsmak . Höga krav ställs på produkterna när det kommer till innehåll och produktion och där kosttillskotten endast innehåller naturliga aromer och färger från frukt och grönsaker

Jag har sedan länge använt vitaminerna på kidsen här hemma som fullkomligt älskar dom och lätt skulle kunna trycka i sig en hel burk till frukost om det inte var för att vi satte stopp. Så apvitaminer är ett het tips för er som är oroliga för att era barn inte få i sig tillräckligt eller för er som vill ge era barn bra vitaminer.
Men igår fick vi också lära känna deras nya hår och hudvårdserie som är helt vegansk, ekologisk och tillverkad i Östersund. Våra barn älskar att bada så när jag kom hem och överraskade dom med badskum gick det inte direkt att säga att dom inte fick bada direkt, på en gång. Dom har aldrig fått bada med badskum tidigare för att jag inte hittat något ekologiskt badskum som faktiskt håller måttet, med lödder, innehåll och allt, men nu blir det ändring på det. det här badskummet doftar dessutom fantastiskt av melon och gurka.

Jag fick med mig en rabattkod från Monkids hos Apotea som ger 20% på samtliga Monkidsprodukter.  Ta chansen att utnyttja rabattkoden MONKIDSFilippa och testa produkterna, för det är verkligen grymma grejer! Klicka in HÄR Rabatten gäller from idag tom 20 feb 2019😘

Kram ❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Min kompis ger sin son apvitamin och han älskar det med 😊
    Ska tipsa henne om övriga produkter med 👍🏽😊

    Ha en fin måndag
    Kram Sandra