Filippa Rådin

Idag fick jag en klump i magen

Dagarna går så fort just nu att jag blir rädd! Inser att det var en vecka sedan sist som jag var inne här med er.
Just nu under VM är det så mycket hela tiden som vi upplever, dagarna är fullspäckade och uppmärksamheten kring, framför allt Anja, är brutal så när vi kommer hem på kvällarna rasar vi i säng.

Idag fick jag en klump i magen för att jag insåg att jag har det så sjukt bra just nu men samtidigt saknar barnen så det gör ont. Jag ville bara gråta och i samma sekund bara vara hemma igen. Hur kan man längtar hem och samtidigt älska det man är i?!

I morgon börjar vi dagen som dom andra dagar med tidig morgonpromenad, förhoppningsvis en stund på gymmet och sedan direkt hem för att möta upp Heidi för fix och make inför reklaminspelning. vår andra reklaminspelning den här veckan. I tisdags körde vi filmning med Thule crew och imorgon är det dags för Löfbergs. Så är ni i Åre tycker jag att ni ska komma och få en specialkopp kaffe av oss som baristor 😊.

Puss på er ❤️ F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Blandade känslor att vara iväg hemifrån förstår jag.
  Men vilka härliga dagar ni fått uppleva tillsammans. Fina minnen att ta med 😊

  Ta hand om dig
  Kram Sandra

 2. Eva karlsson

  Vilka spännande dagar ni har- roligt att få uppleva de tillsammans.
  Samtidigt förstår jag din/ er längtan efter barnen,klart att man saknar dom. Njut nu utav de sista dagarna ni är hemifrån. Många kramar