Filippa Rådin

Saknaden i Mammahjärtat

Kl 05.00 ringde klockan. Egentligen var vi iväg redan igår, saknaden i mammahjärtat var för stor och vi båda ville bara hem, men bestämde oss för att ställa klockan tidigt istället för att kunna köra i ljuset. Ett bra beslut som gav oss en grym avslutning av vår VM vistelse.

Igår kväll firade vi Anna och hennes silver , fatta att vi fick ett VM-Sliver i slalom igår!! När Anna krossade mållinjen sprutade tårarna ikapp med att jag skrek mig hes. Herre j-vlar vilken prestation!!!  Efter att vi känt på silvermedaljen drog vi ut med Malin och Henrik Baryard-johnsson och lite andra som hade kommit till byn. Är ni i Åre måste ni pröva drinkarna på Krus! Underbart goda nästan i klass med Emil Årengs överjordisk goda drinkar på Cadierbaren på Grand hotell. Emil är från Umeå och vida känd för sina drinkar. Ett måste-måste är att besöka honom om man är i Stockholm.

Tur att man är två när man bestämmer sig för att kliva upp i ottan för att köra hem och att den ena kan köra när den andra sover, på så sätt känns även resan mycket kortare😊.
Känslan var obetalbar när vi några timmar senare svängde in på gården.
Hemma igen med små snabba fötter är det bästa som finns! Solen sken och vi kom egentligen hem mest för att packa ut och packa in och sätta oss i bilen igen för att ta oss ut i naturen och njuta av en underbar dag tillsammans så första dagen hemma har bestått av lunch vid grillen och lek i snön. sedan när vi kom hem har vi lekt leta spöket Laban, ett spel som både Elvis och Maxi älskar. Vi gömmer och pojkarna letar spöken. Hur kul som helst men kan bli en heldel tjaffs dom omgångar när en av dom hittar många fler spöken än den andra…😊

Kvällen avslutades med dyk i bubbelbad. de må ha varit fantastisk på VM men den här dagen slår det mesta.

Kram ❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så mysigt för er att vara hemma hos barnen igen. Kan tänka mig att ni alla blev glada av att se varandra igen. 😍
    Må så gott
    Kram Sandra