Filippa Rådin

Dags för ett nytt kapitel i vårt liv

Så var det dags för ett nytt kapitel i vårt liv. I höstas sålde vi vår lägenhet i Stockholm och nu är det dags för oss att flytta på riktigt första mars flyttar den nya ägaren in.

Egentligen ville vi inte sälja för vi älskar varje kvm av lägenheten men vi känner också att vi behöver något större för barnens skull när vi är där allihopa så därför tog vi ett snabb beslut och la ut lägenheten på vinst och förlust. Och till vår förvåning var den såld innan vi visste ordet av. så nu står vi här utan lägenhet för vi tänkte lite morskt att vi hittar väl något nytt snabbt. Men icke! och nu är frågan är det vi som är för kräsna eller finns det för lite ute? Jag vill hävda att det typ inte finns något ute till försäljning 😊.

Här får ni några bilder som min vän och fotograf Sara Danielsson har tagit så att ni kan få möjligheten att titta in hemma hos oss en sista gång. Hoppas ni får en fin dag!

Kram och kärlek❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny Tilegrim

  Kom och bo i vackra Hammarby Sjöstad 😀 Flyttade hit för ca 5 år sedan efter att ha bott många år på Söder. Vi stortrivs, jag och frun! Dessutom nära till skidbacken för Anja 😜

  1. filipparadin

   Ha ha ha älskar Hammarby Sjöstad men tyvärr är läget lite fel för oss. Hade vi bott i Stockholm permanent hade läget varit annorlunda men nu måste vi bo mitt i smeten för att ha nära till alla jobb vi gör. Ha det bäst. Kram F

 2. Sandra

  Vilken fin lägenhet 😊
  Spännande med nytt kapitel i livet för er.
  Hoppas ni hittar någon ny lägenhet snart.
  Lycka till 💫
  Tack för titten av er lägenhet 😀
  Ha en fin torsdag kväll
  Kram Sandra

  1. filipparadin

   Tack fina💕, ja jag hoppas också att vi hittar ett nytt litet kryp in😊. Hoppas du får en fin fredag. kram F

   1. Rosa

    Kanske låta någon annans namn stå på annonsen 🤔🙄……? Lycka till med sökandet. Ni kommer säkert att hitta vad ni söker.
    Trevlig helg🤗