Filippa Rådin

Lyckad dag

Fick en sån härligt oplanerad dag idag.
Allt började med koas och sura barn som inte ville stiga upp och fortsatte med att vi vände allt till frukost.
Idag skulle Elvis till vårdcentralen på fm och det brukar alltid bli lite gnissel när en av pojkarna får gå iväg själva men imorse tror jag att Maxi gjorde bort allt sitt sura redan innan vi kom ner till frukosten så när jag sa att vi skulle iväg till föris och att Elvis skulle stanna hemma var det som att allt konstigt nog gick lätt.. Tur var väl det för egentligen hade jag kort om tid för att hinna tillbaka och skjutsa Elvis till doktorn. Och Emmi som hade friluftsdag och har en benägenhet att vara trött och seg bara fixade allt själv. Packade sin väska, sitt fika och tog fram sina skidor. Helt otroligt! Hon böjar bli så stor!

På vårdcentralen gick allt fort och vi var nog klara på 15 min så efter det skjutsade jag Elvis till skolan och sedan gick jag hem och smsade en kompis och sa att 10.30 står jag utanför för långpromis.
Egentligen har jag galet mycket att göra och absolut ingen ro till att göra något annat än stå hemma i min ateljé och det är så olikt mig att bara göra tvärtom men idag blev dagen då jag gjorde annorlunda. Att göra annorlunda kan bli väldigt bra, som idag.
Jag är helt överrumplad, Vilken dag jag fick! Långpromenad, lunch och massa peppsnack. Nu är jag redigt stärkt inför resten av dagarna den här veckan.

Stor kram på er underbara ni, hoppas ni får härlig vårsol på er! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Karlsson

  Underbart att du valde att vända på de hela och unna dig promenad och lunch – jobbet hinns med. Många kramar

 2. Sandra

  Härligt med en lyckad dag. Ibland är det inte helt fel att gå emot sig själv lite och göra nåt man inte alls hade tänkt eller har tid för. Tänk så bra det kan bli av såna beslut 😊
  Önskar dig en fin tisdag
  Här i Jönköping är det 12 grader och solen skiner, så härligt. Men man få blunda för de smutsiga fönsterna 😉😄

  Kram Sandra 🌸