Filippa Rådin

Smärtan kom från 0 – 100

Anja var med Elvis på skolan och jag och Maxi skulle precis plocka fram pysselsakerna när jag helt plötsligt sjönk ihop på golvet. Alltså smärtan från hell från 0 – 100 och där låg jag! Som tur var kunde Maxi hämta telefonen så att jag kunde ringa Anja för jag tog mig ingenstans. Nu ligger jag nerbäddad med värktabletter, värme, dricker kaffe med sugrör , känner mig äldre än vad jag är och väntar på att få åka till läkaren.
Visst hade den här dagen kunnat börja annorlunda, det känns sådär just nu faktiskt. Vill bara att allt det onda ska försvinna och att jag ska kunna röra mig igen.

Hoppas ni har det bättre än jag ❤️. Kram.

Startade dagen tröttare än tröttast, Maximilan förevigade sin trötta mamma så bra imorse. 
…och fortsatte dagen i vågrätt läge. Tur man kan skattat och dricka kaffe i sugrör fortfarande iallafall 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Uff,stackare..undrar om du inte åkt på diskbråck..har haft 4 stycken och dom känns kan jag lova dig..ett tips..ligga ned är det värsta du kan göra😢 gå kort små turer inne till att börja med..ha bra skor på fötterna. Be om att få ta MR på ryggen. Massa massa krya på dig💖💖