Filippa Rådin

Första dagen med familjen

Så skönt med sportlov och att vi tog oss samman, packade bilen och åkte ner till Björnrike. Första dagen har varit en riktig klassiker, kort tålamod på barnen och lite växlande humör men jag tycker ända vi klarat allt med bravur. Man vet liksom att det alltid är så efter resa och innan man hittat rutinerna på nytt ställe.

Imorgon är det första träningsdagen för Emmi och Anja tillsammans med Norbys skidklubb, Emmi ska få några pass med skidträning trots att det är sportlov med familjen .När vi andra tar det lugnt på morgonen kör dom träning och sedan tar vi nog oss upp till backen och kollar in stora syster när hon tränar innan det är dags för lunch. På eftermiddagen ska pojkarna få träffa Valle och åka något slags skiddisco. Kommer garanterat bli uppskattat 😊.
Maxi har frågat efter Valle hela dagen så när han får veta att Valle kommer till backen imorgon blir det olidligt fram tills vi är på plats.

Det är många som frågar hur ryggen mår och svaret på den är: Så där! Har bättre dagar och till dom räknas inte dom just nu men jag hoppas att jag kommer kunna stå på skidor innan veckan är slut. Jag längtar verkligen efter att hänga med upp i backarna och vara en aktiv del hela dagarna, inte bara stå nere och se när dom kommer ner. Så ni får hålla tummarna med mig att jag blir stark.

Kram på er ❤️ F

Maxi stod och längtade ut redan från start 😊

Det här är jag på skidsemester, osminkad och ständigt i underställ. så underbart

Började dagen med några uppvärmningsåk i barnbacken men Maxi lessnade ganska snabbt och ville åka  vidare till dom större backarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Håller verkligen tummarna för dig och att ryggen fortfarande blir bättre för varje timme. Klart du vill vara tillsammans med resten av familjen. Va spännande för Emmi med träningen och även för småkillarna att få.träffa Valle i backen. Må så gott nu och Filippa du är vacker både naturlig och med smink. Kram

 2. Sandra

  Hoppas ni får det jättebra nu på sportlovet. Håller verkligen mina tummar för att du ska mår bättre med din rygg.

  Ta hand om er
  Stor kram Sandra

 3. J

  Hej!
  Såg er på björnrike och blev så glad, Anja är en stor idol, men tänkte fråga här först. Är det okej om man ser er om man får ta en bild? Elr vill ni vara privat? Oväavsett vad du svarar så accepterar jag ert val.

  1. filipparadin

   Hej fina du, SJÄLVKLART är det ok! Jag skulle nog våga säga att alla kändisar uppskattar när man kommer fram och frågar framför att ta en bild i smyg. Så kom fram! Kram F

   1. Jennifer

    Jag träffade er på jobbwt på centrat igår men kände jag inte ville fråga då ifall ni ville va privat. Går det att möta upp er för en bild idag? Jag slutar 14 på björnrike och tänkte bege mig ut i backen sen? Skulle verkligen göra min dag. Men skulle underlätta med en mötesplats😉
    Tacksam för snabbt svar, kram

    1. filipparadin

     Det blir tyvärr svårt för oss då vi är här med barnen, allt beror på deras tålamod och vilja. 😊

     1. Jennifer

      Okej jag förstår.
      Är det lättare att typ träffas i morgon och en ca tid och plats på morgonen? Är ledig i morgon. Är svårt för mig att hinna åka oC leta efter er idag när jag slutar 14, har bara 2tim på mig att leta på hela berget😂 alla ser likadana ut med skidkläder🙈 men jag skulle vilja träffa er, vore en stor dröm som gick i uppfyllelse. Är det lättare att skriva på insta dm?

     2. filipparadin

      Då vi är här på sportlov med familjen kan tyvärr inte bestämma tid. Men Anja är och tränar vår dotter i storslalombacken idag mellan 14-16. 😊

     3. Jennifer

      Okej jag förstår det, det kändes bara lättare att mötas upp nånstans😉 okej, ja vi får se om jag får mod nog att störa henne i storslalom backen. Är ganska blyg men viljan är så stark hahah😂

 4. J

  Hej!
  Såg er på björnrike och blev så glad, Anja är en stor idol, men tänkte fråga här först. Är det okej om man ser er om man får ta en bild? Elr vill ni vara privat? Oväavsett vad du svarar så accepterar jag ert val.