Filippa Rådin

Vi måste bli påminda

Tänk att jag fått två hela dagar ute i sol och snö! Åka skidor tillsammans med mitt crew! Ryggen är lite väl sliten ikväll men dom här dagarna har gjort mig så gott. Att inte få vara tillsammans ute med familjen när man har sett fram emot tiden tillsammans är bara hemskt. Jag mår så dåligt av att vara begränsad och inte ha möjlighet att göra det jag vill om jag vill.
På måndag ska jag in till läkaren igen för att kolla yrsel och att det inte helt släppt i ryggen så får vi se vad vi tar för nästa steg för att komma tillbaka stark. Och ikväll ska jag iväg till gymet och göra lite rehab övningar och gå med crosstrainer så nu går jag framåt både i tanken och i planen för att allt ska bli bra igen.

Men hör ni, Dom här dagarna har jag blivit påmind om något viktigt. det är så sjukt viktigt att vi att stannar i det som gör oss gott, samlar energi i allt som är bra, alla framsteg vi gör även fast det är små steg och sånt som bara har betydelse för oss själva. För vi är viktiga och det är viktigt att vi boostar oss själv med allt som gör oss gott.
Imorgon ska det vara snöstorm här och då ska jag njuta lite extra mycket över dom här underbara dagarna vi haft. Vad ska du njuta över? Vad har gjort dig gott? Vad gör dig stolt?

Puss på er ❤️ F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Filippa, jag älskar din blogg. Du är så pepp. Idag njuter jag över att jobba på VA-avdelningen i Alingsås. Mina kollegor gör mig alltid glad och tillsammans är vi helt grymma problemlösare 👊. Njut av fjällen, ser helt underbart ut. Kram❤️

 2. Sandra

  Härligt att du kunnat vara ute med familjen i backen trots ryggont. Man får liksom överväga lite ibland och göra sånt som man vet att man mår bra av. Jag håller tummarna för att din yrsel och rygg bli bättre snart.
  Så fina bilder på er från backen.
  Idag har det regnat och blåst här i Jönköping och jag har unnat mig en härlig taktil massage och sen bara tagit det lugnt.
  Det var välbehövligt för kropp och själ 🙏🏽

  Önskar dig en fin kväll
  Kram Sandra 💕🌸

 3. Eva

  Wow vilka underbara bilder du delar med dig- sååå vackra.🙏🙏 Så glad för din skull att du fått iallafall ett par dagar i backen med familjen- den energin de ger är svårslagen❤. Hoppas att ni får ytligare några dagar i backen. Som svar på din fråga om va som gör mig stolt kan jag definitivt säga mina barn och min man. Och att jag kämpar på varje dag för att rehabilitera min opererade rygg( 6 operationer). Att få vara tillsammans med nära och kära är underbart. Ha de nu så gott och fortsätt njuta- håller tummarna för din rygg Filippa. Kram ❤

 4. Janet

  Tack för att du visar dessa bilder, blir så glad av dem för jag älskar riktig vinter. Åker till Åre om 2 veckor och då hoppas jag att vi får sol och snö!