Filippa Rådin

Filippas super boost juice

Börjar den här veckan med att alla mer eller mindre är sjuka. Så jag plockade fram vitaminerna och gjorde min super juice för att förhoppningsvis stärka upp oss alla. Efter det åkte jag till mitt inbokade läkarbesök med min nacke och yrsel och fick en remiss till MR, Idag vaknade och mådde jag ganska pyton tyvärr och var mer ostadig på benen än vad jag varit tidigare men nu hoppas jag att En snabb MR ska ge mig svar på vad som kan vara tokigt.

Ni som är intresserade av Filippas super juice kommer recept här:

200 g färsk ingefära
50g färsk gurkmeja ( kan uteslutas om det inte finns i butik)
2-3 citroner
2 apelsiner ( gott om jag har hemma, annars brukar jag mest bara köra med citroner)
Skölj ingefära och gurkmeja, skär bort skal på citroner och släng ner i råsaftcentrifugen och juica.
1 dl honung
1 liter ljummet vatten som jag blandar ner honungen i.
2 tsk Renée Voltaire Baobab pulver ( Rik på c-vitamin och järn)

Den är stark och vi dricker den i lite större shotar när vi tar den.

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Trist start på veckan för er. Hoppas ni snart bli bättre.
    Hoppas det gick bra hos läkaren.

    Krya kramar till er

    Kram Sandra 🌸