Filippa Rådin

Dags för mig att ta farväl

Kära älskade bloggvänner!
Det är precis som det låter, det är dags för mig att ta farväl. ett beslut som oroat mig och som inte på något sätt har varit lätt att ta. Så det är med sorg i hjärtat jag skriver mitt sista blogginlägg för den här gången. Anledningen är att jag inte får tiden räcka till, Ni som följt mig och känner mig vet att jag har svårt att tulla på tiden tillsammans med mina barn och min familj och med nya kommande utmaningar måste välja vad jag ska prioritera för att inte känna mig otillräcklig varken här med er eller med min familj. Just nu räcker jag inte till, till allt jag vill göra och det får mig att allt som oftast att känna mig dålig och oinspirerande istället för som det ska vara kunna ge er energi och inspiration. Jag vill ge er kraft och entusiasm, där är jag tyvärr inte idag med allt som pockar på.

Jag är så jääävla tacksam och in i hjärtat glad över min tid på Loppi, där Loppigänget tillsammans med er alltid känts som en stor famn full av kärlek och stöttning. TACK för allt ni gjort för mig och allt ert engagemang!!. All vägledning, pepp och jävlar anamma! Ni är grymmast av dom grymma!!!
Och nu när jag har möjlighet att påminna er för sista gången:

GLÖM INTE! Att ni alla är unika människor som var och en har enormt mycket att erbjuda er omgivning och som har en fantastisk kapacitet till att förverkliga alla era drömmar. Ni som personer är viktiga både i det lilla men också i det stora sammanhangen, glöm ALDRIG att hur ensam och obetydlig man än kan känna sig vissa dagar är det bara huvudet som spelar dig ett spratt, det är inte verkligheten! Verkligheten är långt ifrån tankens dåliga tankar, DU fyller en funktion, DU är viktig just för att du är den du är . Ingen varken är som du eller kommer någonsin att bli som dig… visst är det fantastiskt! NJUT så ofta du kan av den vetskapen och påminn dig själv om att ingen annan heller hinner allt på ”to do” listan, även fast ytan ger sken av något annat så sitter vi alla i samma båt.

Med det sagt hoppas jag att ni fortsätter att följa min framfart på Instagram @filipparadin
Största stora kramen, puss på er och massvis med kärlek ❤️ F

TACK FÖR MIG ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Margaretha

  Tusen tack för en härlig blogg, men du gör helt rätt som går på din egna känsla om vad som är bäst för dig och din familj..allt har sin tid..kärlek till Er och massa kramis

 2. Helen

  Stort tack för en jättefin blogg! Kommer sakna dig, du skriver så klokt, roligt och igenkänningsfaktorn är alltid hög 🙂 Vi ses på Insta! Kram till dig och till din fina familj.

 3. Josefin

  Tack Filippa för tiden med din blogg. Har varit så inspirerande att följa dig. 😊👊 Lycka till framöver!

 4. Matilda

  Tack Filippa för en väldigt trivsam och inspirerande blogg!
  Har följt dig för att du har delat både högt och lågt ur vardagen och inspirerat med pyssel och outfits.
  Önskar dig all lycka framöver🌸

 5. Barbro B

  Så synd att du slutar! Jag har alltid sparat din blogg till sist, eftersom du skrivit så positivt, och det har varit så trevligt få läsa dina tankar som avslutning på dagen, innan jag stängt datorn. Men du gör helt rätt, när du känner som du gör. Tack, snälla, för den här tiden!

 6. Jeanette

  Riktigt tråkigt att du slutar blogga och samtidigt så rätt! Underbart att du sätter familjen och irl livet först! Det har varit mysigt och inspirerande att läsa dina blogginlägg, all lycka med allt du företar dig! Kram Jeanette🥰

 7. Kajsa johansson

  Kommer att sakna dig Filippa. Tack för att du delat med dig🤗 och alla skratt , (en favvo är att se dig sortera bland knappar och band,)och alla tänkvärda resonemang kring tunga ämnen som leder till eftertänksamhet.
  Nu går jag och gnider in händerna i skinfood, tar en kopp gott kaffe och väntar på nästa instainlägg😉

 8. Synnöve Vingstedt

  Tack för din härliga blogg den har gjort mig så glad. Omtanken om era barn som ni har är det som värmt mig mest, jag är en mormor och gläds för att era barn får en så bra uppväxt med massor av kärlek! Ni är så bra förebilder! Lycka till i allt ni gör i framtiden! Jag myser i min fina pyjamas som jag vann i er tävling. Varma kramar ❤️❤️

 9. Sandra

  Fina bästa Filippa 💕
  Tack tack tack för ALLT du delat med dig av.
  Att få kunna gå in och läsa din blogg har varit fantastiskt. Du har generöst delat med dig av dig och din familj i med och motgångar till oss bloggläsare. Fint av dig.
  Du är så klok kvinna och du har tagit rätt beslut. Familjen ska prioteras såklart ❤️
  Vilket fint sista inlägg du delar med dig av. Tar verkligen till mig alla fina ord och dom stärker och värmer mer än vad du kan tänka 🙏🏽
  Du ger mig hopp, tröst, värme och glädje.

  Önskar dig all lycka till med allt du tar dig för.
  Jag har tagit en välbehövlig paus från instagram på grund av olika saker. Men vill såklart fortsätta följa dig i livet så när jag känner att jag kan gå tillbaka in på insta så fortsätter jag följa dig.

  Kärlek och kram från Sandra 💕💕💕

  1. filipparadin

   Finaste Sandra💕!! TACK! Ditt engagemang och ständiga pepp har varit fantastiskt! DU är fantastisk, kommer att sakna dina fina och kloka kommentarer, dina tankar och närvaro. Glöm aldrig att du är värd allt det bästa. och att börja och avsluta dagen med fina tankar om dig själv för det är det du är värd! Vi ses på Instagram när du är redo ta hand om dig till dess 😊💕 kram F

 10. Mona Skoglund

  Med sorg i hjärtat så säger jag oj vad jag kommer att sakna din bloggmen förstår dig fullt ut. Tack för den här tiden.

 11. Susanne

  Tack, för en fin blogg och för att du har delat med dig av din vardag, Du har inspirerat, spridit glädje och kärlek genom din blogg. Jag följer inte många bloggar, men fastnade för din. Rätt beslut. Familjen framför allt! All kärlek och lycka till er ❤️

 12. Helen

  Tack fina du, rätt beslut man måste tänka på sig själva o sin familj. Vi ses på instagram kram fr skånskan 💕💕💕🥰

 13. Eva

  Tusen tack för alla härliga inlägg och all inspiration ❤och all kärlek. Klart att du ska egna dig åt din härliga familj och ditt skapande . Du är grym Filippa. Många kramar till dig och Anja och era fina barn❤❤❤

 14. J

  Tack för att du delat med dig! Har förståelse för att tiden inte räcker till! Det är ju fullt upp som det är med vardagen. Ta hand om dig och din fina familj! Du är en riktig glädjespridare! 😊💐 Kram

 15. Charlotte Karlsson

  Bra beslut. Skala av. Göra det man vill göra med ännu större energi och fokus. Stort lycka till! Tack för pepp ”alla kan”. Extra behövligt just nu.

 16. Charlotte

  Tack kära Filippa för dina inlägg! De har jag läst varenda en och alltid blivit inspirerad av dina idéer, tankar och känslor. Världen behöver dig! Var rädd om dig. Stor varm kram

 17. Susanne

  Tack för att du delgivit dina tankar, privatliv och gett såå mkt fina inspirerande bilder och underbara kläder från de olika event som ni deltagit på.
  Liite annorlunda än från min vardag på sjukhus = 0 glamour.
  Ta hand om dig o din familj – helt rätt val att prioritera sig själv, sin hälsa och vad man vill o kan lägga tid på.
  Varmt lycka till i all din framtid
  Kram från en trogen följare ❤️

 18. Sara

  Tack för den här tiden, kommer att sakna att läsa dina inlägg. Ett stort lycka till i framtiden med allt du tar dig för!

 19. Linda Johansson

  Kommer känns lite tomt utan fin blogg. Me helt förståeligt ❤️ glad du har kvar Instagram iallafall.
  Kram
  Linda (mosterLinda på Instagram)

 20. Marie

  Har framförallt tyckt om att läsa dina kärleksförklaringar till fru och barn 💖. Och vikten av att jobba med sina relationer! Och göra prioriteringar i sitt liv! Lycka till med allt!